Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.



GridNode Server Service loose Credentials after Update
#1 Posted : Wednesday, October 18, 2017 7:43:10 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/17/2011(UTC)
Posts: 117

Was thanked: 18 time(s) in 16 post(s)

just to bring attention to this little problem.

If i install an Update to the Grid Node Server, then the entered Credentials for the Service are removed and then the build and running test is not working anymore (at least for .NET Core 2 Projects).

As a Workaround i have to reenter the credentials for the NCrunch Service.

It may be an option on an update to not the remove the service before install, just simply stop the service, update the binaries, start the service.

Best Regards

#2 Posted : Wednesday, October 18, 2017 10:06:45 AM(UTC)
Rank: NCrunch Developer

Groups: Administrators
Joined: 4/16/2011(UTC)
Posts: 5,095

Thanks: 674 times
Was thanked: 813 time(s) in 774 post(s)
Hi Albert,

Thanks for sharing this. Yes, there is a known problem here. The installer completely removes and reinstalls all components, which results in the service being reset to the LocalSystem account. We have a task in the backlog to change how this works, particularly as an increasing number of platforms don't seem to work at all under LocalSystem (i.e. .NET Core).
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.025 seconds.