Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Submit NCrunch Bug Report issues
BookSwapSteve
#1 Posted : Tuesday, December 20, 2011 2:16:37 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 12/20/2011(UTC)
Posts: 6
Location: Cambridge

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi,

I tried to use the Submit bug report dialog box today and had two issues.

First it's modal which means I can't easily copy parts of my code/output window into the description to help. Please make it non-modal if you can.

Secondly I get the error "An error occurred while submitting this bug report. Check your internet connection and try again." when I try to submit a report. Internet connection is fine.

NC version: 1.36.0.10b

Cheers,

Steve.
Remco
#2 Posted : Tuesday, December 20, 2011 8:57:01 PM(UTC)
Rank: NCrunch Developer

Groups: Administrators
Joined: 4/16/2011(UTC)
Posts: 6,118

Thanks: 794 times
Was thanked: 1044 time(s) in 994 post(s)
Hi Steve,

Thanks I'll take the modal issue on board. A few people seem to have this problem with the submission tool but as yet I haven't been able to recreate it. Are you running any kind of firewall? Is your Visual Studio instance able to open up connections on port 80?


Cheers,

Remco
BookSwapSteve
#3 Posted : Thursday, December 22, 2011 12:17:35 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 12/20/2011(UTC)
Posts: 6
Location: Cambridge

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
It appears to be working today! Nothing special has changed (well I've restarted VS2010 after installing the latest releases of R#, docCover and dotTrace - so not much!). Their was a long unresponsive pause after pressing Submit Report, but it went - well hopefully! - you should have a bug report for code coverage on a switch statement.
Remco
#4 Posted : Thursday, December 22, 2011 9:16:15 PM(UTC)
Rank: NCrunch Developer

Groups: Administrators
Joined: 4/16/2011(UTC)
Posts: 6,118

Thanks: 794 times
Was thanked: 1044 time(s) in 994 post(s)
Good to hear! I wonder if this could be a timeout issue. I've adjusted the form so it will no longer be a modal dialog in the next version. Thanks for sending through the bug report.
Remco
#7 Posted : Wednesday, February 1, 2012 12:21:01 AM(UTC)
Rank: NCrunch Developer

Groups: Administrators
Joined: 4/16/2011(UTC)
Posts: 6,118

Thanks: 794 times
Was thanked: 1044 time(s) in 994 post(s)
For anyone interested, the 1.37b release that went out this morning has adjusted the dialog so that it is no longer modal.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.054 seconds.