Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

3 Pages<123>
Support for VS 2019?
MatthewSteeples
#18 Posted : Wednesday, March 20, 2019 10:09:52 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/28/2014(UTC)
Posts: 105
Location: United Kingdom

Thanks: 6 times
Was thanked: 14 time(s) in 12 post(s)
michaelkroes;13232 wrote:
Would you mind submitting a bug report from the NCrunch menu? Maybe that will give us some insight


Done. Good luck! :)
MatthewSteeples
#27 Posted : Wednesday, March 20, 2019 10:13:11 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/28/2014(UTC)
Posts: 105
Location: United Kingdom

Thanks: 6 times
Was thanked: 14 time(s) in 12 post(s)
Just discovered it was this issue. I occasionally remote desktop into this device from a different one which has a different DPI. Disabling the option mentioned in that thread makes my windows render fine. Now I just have to work out what's causing 963 tests to fail... I doubt that's your problem though ;)
2 users thanked MatthewSteeples for this useful post.
Remco on 3/20/2019(UTC), michaelkroes on 3/21/2019(UTC)
michaelkroes
#28 Posted : Thursday, March 21, 2019 9:25:18 AM(UTC)
Rank: NCrunch Developer

Groups: Registered
Joined: 9/22/2017(UTC)
Posts: 210
Location: Netherlands

Thanks: 94 times
Was thanked: 45 time(s) in 43 post(s)
Hi Matthew,

I had some issues replicating the High DPI issue. Would you mind enabling the setting/option again and submitting a bug report from the NCrunch menu? This might help me debug the issue.

Thanks!
Magnus Lidbom
#21 Posted : Thursday, March 21, 2019 12:10:46 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/30/2012(UTC)
Posts: 4

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
michaelkroes;13214 wrote:


Release notes for 3.25.0.2 since version v3.24.0.5



michaelkroes;13214 wrote:

Fixed a problem with building projects under Visual Studio 2019 when the build task referenced certain assemblies


Any chance of getting a grid node installer for this version? I could really use that build fix for my grid...
michaelkroes
#30 Posted : Thursday, March 21, 2019 12:28:26 PM(UTC)
Rank: NCrunch Developer

Groups: Registered
Joined: 9/22/2017(UTC)
Posts: 210
Location: Netherlands

Thanks: 94 times
Was thanked: 45 time(s) in 43 post(s)
Magnus Lidbom
#31 Posted : Thursday, March 21, 2019 1:02:21 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/30/2012(UTC)
Posts: 4

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Thanks! Everything green on the grid now :)
1 user thanked Magnus Lidbom for this useful post.
michaelkroes on 3/21/2019(UTC)
perholvik
#22 Posted : Saturday, March 23, 2019 4:03:39 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/23/2019(UTC)
Posts: 4
Location: Norway

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
michaelkroes;13214 wrote:
Hi,

I've created a new release. This release might have a positive impact on the color scheme and empty windows. Would you mind testing it? If it still doesn't work I at least will have ruled out a couple of issues. If it still shows empty windows, would you mind submitting a bug report via the Extensions->NCrunch menu?

This release requires you to uninstall NCrunch for VS2019 and reinstall with the current installer.

NCrunch_VS2019_3.25.0.2.msi
NCrunch_VS2019_3.25.0.2.msi.7z
NCrunch_VS2019_3.25.0.2.zip


Release notes for 3.25.0.2 since version v3.24.0.5


Improved how NCrunch is loaded under Visual Studio 2019

Fixed an issue with upgrading the extension for Visual Studio 2019. Please uninstall the previous version of NCrunch for Visual Studio 2019 first, there might be more than one.

Added support for the new Visual Studio 2019 Blue theme

Fixed a problem with building projects under Visual Studio 2019 when the build task referenced certain assemblies


I've had the same transparency issue, including with this pre-release version of NCrunch and with both Light, Blue and Dark theme. Figured out I would do some exploratory testing with the visual experience options, and turned out that the problem was with the "Optimize rendering for screens with different pixel densities" option. Once I turned that off, all was fine. I have a Lenovo P52 with the Quadro P2000 graphics card, if that matters, and am on RC3 of Visual Studio.

Per Atle
michaelkroes
#23 Posted : Monday, March 25, 2019 5:00:32 AM(UTC)
Rank: NCrunch Developer

Groups: Registered
Joined: 9/22/2017(UTC)
Posts: 210
Location: Netherlands

Thanks: 94 times
Was thanked: 45 time(s) in 43 post(s)
perholvik;13260 wrote:


I've had the same transparency issue, including with this pre-release version of NCrunch and with both Light, Blue and Dark theme. Figured out I would do some exploratory testing with the visual experience options, and turned out that the problem was with the "Optimize rendering for screens with different pixel densities" option. Once I turned that off, all was fine. I have a Lenovo P52 with the Quadro P2000 graphics card, if that matters, and am on RC3 of Visual Studio.

Per Atle


Thanks for taking the time to test and reporting back! Would you mind enabling this option again and submitting a bug report?
perholvik
#24 Posted : Monday, March 25, 2019 8:26:31 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/23/2019(UTC)
Posts: 4
Location: Norway

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
michaelkroes;13261 wrote:
perholvik;13260 wrote:


I've had the same transparency issue, including with this pre-release version of NCrunch and with both Light, Blue and Dark theme. Figured out I would do some exploratory testing with the visual experience options, and turned out that the problem was with the "Optimize rendering for screens with different pixel densities" option. Once I turned that off, all was fine. I have a Lenovo P52 with the Quadro P2000 graphics card, if that matters, and am on RC3 of Visual Studio.

Per Atle


Thanks for taking the time to test and reporting back! Would you mind enabling this option again and submitting a bug report?


Reported now :)
1 user thanked perholvik for this useful post.
michaelkroes on 3/26/2019(UTC)
MatthewSteeples
#29 Posted : Monday, March 25, 2019 10:10:47 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/28/2014(UTC)
Posts: 105
Location: United Kingdom

Thanks: 6 times
Was thanked: 14 time(s) in 12 post(s)
michaelkroes;13239 wrote:
Hi Matthew,

I had some issues replicating the High DPI issue. Would you mind enabling the setting/option again and submitting a bug report from the NCrunch menu? This might help me debug the issue.

Thanks!


Just submitted 2 bug reports. One with the DPI change enabled (where nothing renders) and one with it disabled (where it renders fine). My Windows is set to 100% in Display Options
1 user thanked MatthewSteeples for this useful post.
michaelkroes on 3/26/2019(UTC)
perholvik
#25 Posted : Tuesday, March 26, 2019 11:09:55 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/23/2019(UTC)
Posts: 4
Location: Norway

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
perholvik;13264 wrote:
michaelkroes;13261 wrote:
perholvik;13260 wrote:


I've had the same transparency issue, including with this pre-release version of NCrunch and with both Light, Blue and Dark theme. Figured out I would do some exploratory testing with the visual experience options, and turned out that the problem was with the "Optimize rendering for screens with different pixel densities" option. Once I turned that off, all was fine. I have a Lenovo P52 with the Quadro P2000 graphics card, if that matters, and am on RC3 of Visual Studio.

Per Atle


Thanks for taking the time to test and reporting back! Would you mind enabling this option again and submitting a bug report?


Reported now :)


Also, scaling is set to 125 % on my laptop (and 100 % on external, main display). In Advanced scaling settings, it did not matter if Windows was set to "fix apps so they're not blurry" or not.
1 user thanked perholvik for this useful post.
michaelkroes on 3/26/2019(UTC)
michaelkroes
#32 Posted : Tuesday, March 26, 2019 1:38:12 PM(UTC)
Rank: NCrunch Developer

Groups: Registered
Joined: 9/22/2017(UTC)
Posts: 210
Location: Netherlands

Thanks: 94 times
Was thanked: 45 time(s) in 43 post(s)
A big thank you to you both for submitting bug reports! I'm looking into this :)
ndeslandes
#33 Posted : Friday, March 29, 2019 2:51:41 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/12/2014(UTC)
Posts: 6
Location: United Kingdom

Thanks: 2 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
I'm seeing the same problem as MatthewSteeples. The test runner windows is not showing any content.
I just submitted a bug report. Hope that helps.

I also have a high dpi screen with 150% scaling factor.
Remco
#34 Posted : Sunday, March 31, 2019 1:15:11 AM(UTC)
Rank: NCrunch Developer

Groups: Administrators
Joined: 4/16/2011(UTC)
Posts: 6,064

Thanks: 788 times
Was thanked: 1026 time(s) in 976 post(s)
We've just released v3.25 including a number of VS2019 fixes.

The DPI scaling issues are quite widespread are we're working to resolve them. It will be a little while before we're able to publish a build with these issues resolved.
1 user thanked Remco for this useful post.
jschreuder on 4/9/2019(UTC)
perholvik
#35 Posted : Monday, April 1, 2019 10:51:46 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/23/2019(UTC)
Posts: 4
Location: Norway

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Remco;13293 wrote:
We've just released v3.25 including a number of VS2019 fixes.

The DPI scaling issues are quite widespread are we're working to resolve them. It will be a little while before we're able to publish a build with these issues resolved.


Thanks for the update. No big rush, given the current workaround. :)
1 user thanked perholvik for this useful post.
michaelkroes on 4/1/2019(UTC)
jschreuder
#38 Posted : Tuesday, April 9, 2019 5:02:59 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/5/2015(UTC)
Posts: 30
Location: Australia

Thanks: 7 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Not sure if this is related to 2019, but I'm having unresponsive NCrunch window in 2019.

I've just submitted a bug report - please let me know if there's anything you want me to try out. It seems pretty random and I can go hours or minutes before seeing it.
michaelkroes
#39 Posted : Tuesday, April 9, 2019 7:17:36 AM(UTC)
Rank: NCrunch Developer

Groups: Registered
Joined: 9/22/2017(UTC)
Posts: 210
Location: Netherlands

Thanks: 94 times
Was thanked: 45 time(s) in 43 post(s)
Thanks for submitting the report! We’ll have a look. We’ve found a couple of issues ourselves that are fixed in the next release. I’ll check to see if this is new.
jschreuder
#40 Posted : Wednesday, April 10, 2019 11:14:04 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/5/2015(UTC)
Posts: 30
Location: Australia

Thanks: 7 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
michaelkroes;13351 wrote:
Thanks for submitting the report! We’ll have a look. We’ve found a couple of issues ourselves that are fixed in the next release. I’ll check to see if this is new.


Thanks Michael. I'm trying 3.26.0.3 and still seeing the same issues if that helps you narrow anything down.
1 user thanked jschreuder for this useful post.
michaelkroes on 4/11/2019(UTC)
michaelkroes
#41 Posted : Thursday, April 11, 2019 10:32:41 AM(UTC)
Rank: NCrunch Developer

Groups: Registered
Joined: 9/22/2017(UTC)
Posts: 210
Location: Netherlands

Thanks: 94 times
Was thanked: 45 time(s) in 43 post(s)
jschreuder;13361 wrote:

Thanks Michael. I'm trying 3.26.0.3 and still seeing the same issues if that helps you narrow anything down.


Thanks for taking the time :)

Do you know if this also happens if you open the solution directly via the sln file or only when you use the new splash screen? I've patched a hole (upcoming release) where sometimes we don't load correctly when a solution is loaded via the splash screen.
MatthewSteeples
#36 Posted : Thursday, April 11, 2019 6:39:58 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/28/2014(UTC)
Posts: 105
Location: United Kingdom

Thanks: 6 times
Was thanked: 14 time(s) in 12 post(s)
Remco;13293 wrote:
We've just released v3.25 including a number of VS2019 fixes.

The DPI scaling issues are quite widespread are we're working to resolve them. It will be a little while before we're able to publish a build with these issues resolved.


Just saw a post about this on the VS blog (look fro Per-monitor awareness) - https://devblogs.microso...tudio-2019-version-16-1/
1 user thanked MatthewSteeples for this useful post.
michaelkroes on 4/11/2019(UTC)
Users browsing this topic
Guest
3 Pages<123>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.109 seconds.